TOSCANA ETTEN-LEUR

TOSCANA ETTEN-LEUR Lekker eten bij pizzeria grillroom Toscana! 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1593 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toscana Etten-Leur. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 21:31 I get spareribs, the tasty was like gum.
23 mei 2022 om 19:05 Eten was koud waardoor friet en kip taai ware en de sla was vies bruin een echte tegenvaller snel op zoek naar een andere eet gelegeheid
22 mei 2022 om 20:09 Het eten was snel bezorgd maar was niet warm .
14 mei 2022 om 22:51 Eten was gewoon niet lekker bezorging was top maar daar heb je niet veel aan als het niet te eten is
11 mei 2022 om 10:27 We vonden het echt niet lekker.
8 mei 2022 om 10:11 Eten was lekker maar mattie van mij kreeg vervolgens zweetaanval
3 mei 2022 om 22:59 Duurde heel lang voor een doordeweekse dag
3 mei 2022 om 7:00 Beste Pizza uit Etten-Leur, pasta was ook goed, binnen de aangegeven bezorgtijd. Gewoon top,
1 mei 2022 om 22:16 De frietjes zagen er niet vers uit hadden ook geen bite De hoeveelheid was echt niet voor 2 pers Ik heb de andere dag alles over gegeven daar was ik erg beroerd van Wij waren helemaal niet tevreden dus je hebt 2 klanten minder.
25 apr 2022 om 8:05 Ik heb heerlijk gegeten gisteravond! De pizza was echt zooo lekker!! Het eten was ook lekker optijd en de bezorger was vriendelijk. Ga zo door toppers!!
24 apr 2022 om 19:15 Lasagna en spaghetti waren verrassend lekker, niet helemaal warm, maar vanwege de afstand had ik dat ook niet verwacht, de friet was slap en niet lekker, en de bezorgkosten zijn aan de dure kant, zeker voor lauw eten, dat kan beter...
23 apr 2022 om 20:24 Lekker gegeten, top!